Nieuws

Vrijdag 22 augustus 2014

 

Het is lang, veel te lang geleden dat ik iets van me heb laten horen. Maar de komende dagen wil ik daar verandering in brengen. We naderen namelijk het hoogtepunt van dit seizoen, de wereldkampioenschappen in de Verenigde Staten!

Lees meer...

Sportprijs Limburg 2013

Maandag 16 december zijn in Limburg de sportprijzen voor het jaar 2013 uitgereikt. Ook dit jaar behoorde ik tot de genomineerden. En met trots meld ik dat ik wederom de sportprijs Limburg in ontvangst heb mogen nemen in de categorie Sporter met een beperking.

Wereldkampioenschappen Canada 2013



Donderdag 29 augustus

Vandaag is het de dag waar het dit hele seizoen al om draait, het is de dag van de tijdrit op de wereldkampioenschappen in het Canadese Baie Comeau. Zoals de naam al doet vermoeden bevind ik me in de Franstalige provincie Québec. Na een drietal dagen het parcours verkend te hebben, moet het vandaag gebeuren. Ik wil mijn wereldtitel namelijk graag prolongeren. Ik zal er een hele kluif aan hebben om dit ook daadwerkelijk te bewerkstelligen.

Lees meer...

Twee keer zilver wereldkampioenschappen Canada

Op het WK Paracycling in Baie Corneau (Canada) heb ik zilver gehaald op de tijdrit en in de wegwedstrijd. Een kort verslag in te vinden op www.paralympischesport.nl. Lees hier een uitgebreider verslag.
Meer artikelen...