Nieuws

Mijn eerste internationale wedstrijden

 

Woensdag 29 mei ben ik, samen met mijn vader, vertrokken naar Zwitserland. 1 en 2 juni staan hier een tijdrit en een wegwedstrijd op het programma. Dit is één van de wedstrijden waar ik me kan kwalificeren voor deelname aan het WK in Canada, eind augustus van dit jaar.

Lees meer...

De NHC-competitie is van start gegaan


Zaterdag 13 april stond de eerste wedstrijd van het Nationale Handbike Circuit (NHC) op het programma in Rotterdam, bij RWC Ahoy. Dat was weer even wennen: fiets wedstrijd-klaar maken, spullen pakken, etc. Ook de wedstrijdspanning was in eerste instantie aanwezig. Eenmaal ter plekke verdween deze, toen bleek dat ik als enige dame aan de start zou staan. Later keerde de spanning weer terug, er bleek toch een tweede dame te starten.

Lees meer...

Sportprijs Limburg

Maandag 17 december, tijdens het Sportgala Limburg, ben ik uitgeroepen tot Sporter met een beperking van de provincie Limburg.

De dag van de wegwedstrijd

Vrijdag 7 september stond de wegwedstrijd van de Paralympische Spelen op het programma. De ochtend begint voor mij om een uur of zeven. Ik ben op tijd opgestaan om te gaan ontbijten en mijn spullen op mijn gemak te pakken. Het vertrek naar het parcours staat om 11.30u gepland. Ik ga dan met de bondscoach en een verzorger naar het parcours. De mechanieker is al bij het parcours. Hij zorgt ervoor dat alles klaar staat als wij aankomen.

Lees meer...

Meer artikelen...