Nieuws

Zondag 26 september

Vandaag rijd ik mijn laatste wedstrijd van dit seizoen. Ik ben benieuwd hoe het gaat aangezien ik afgelopen week alleen maar duurtraining heb gedaan. Ik heb veel kilometers gemaakt, maar heel weinig ‘snelle’ kilometers.

Lees meer...

Donderdag 26 augustus

Vandaag staat het NK weg op het programma. Ik ben benieuwd wat het wordt, aangezien ik twee dagen geleden pas ben teruggekeerd uit Canada. Eerder heb ik niet echt last gehad van een jetlag, maar deze keer heb ik hem aardig te pakken. Ik voel me dan ook verre van fit. Maar we zullen wel zien. Ik hoop wel dat er voldoende dames met een licentie aan de start staan anders wordt er geen kampioenstrui uitgereikt.

Lees meer...

Maandag 23 augustus

Na een slechte nacht sta ik redelijk op tijd op. Ik ben wakker en blijven liggen lukt niet echt. Ik heb behoorlijk last van mijn luchtwegen. Als ik plat lig, blijf ik aan het hoesten.  

Bij het ontbijt blijkt dat ik niet de enige ben die al wakker is. Ik hoef dus niet alleen te ontbijten. Na het ontbijt ga ik mijn tas klaar maken en bel nog even naar Nederland. Om 11.00u vertrekken we naar Montreal, vanwaar we naar Nederland zullen vliegen. Het is een reis van een paar honderd kilometer maar alles verloopt goed. Het enige is dat we op een gegeven moment verkeerd rijden, maar met vereende krachten en de hulp van de Canadese politie arriveren we ruim op tijd op het vliegveld.  

Lees meer...

Zondag 22 augustus

Na de wegwedstrijd van gisteren heb ik gehoord dat ik vandaag ook de team relay mag rijden. Zoals eerder beschreven wordt de team relay gereden met een team van 3 rijders. Gezien de verschillende handicaps zijn er aan de categorieën punten gehangen en is er bepaald dat een team maximaal 6 punten mag inzetten.  

Lees meer...

Meer artikelen...