Nieuws

Maandag 27 juli

Vandaag staat de halve marathon in Delden op het programma. Aangezien het criterium pas 's avonds is, ga ik 's morgens gewoon nog werken.
Op tijd rijden we richting Delden, onderweg hebben we verschillende fikse buien. Het zal ook weer eens niet zo zijn. Ik heb nog nooit in Delden gereden dat er geen water is gevallen, voor, tijdens of na de wedstrijd.

Lees meer...

WK-selectie

De WK-selectie is bekend gemaakt. Ik zal namens Nederland uitkomen op de tijdrit en in de wegwedstrijd op het WK in Bogogno, Italië.

Het persbericht is te vinden onder de volgende link: http://www.knwu.nl/index.php?cat=aangepast&id=1554

Zondag 12 juli

Na de individuele tijdrit en de wegwedstrijd gisteren, stond vandaag de teamtijdrit op het programma. Ik heb de tijdrit gereden met 2 C-heren (Bert en Johan). Ik heb gisteren de langzaamste tijd gereden, dus de heren hebben mij zoveel mogelijk uit de wind gehouden. Dit heeft geresulteerd in een derde tijd en voor iedereen een snellere tijd dan individueel. Voor mij betekende dat een verbetering ten opzichte van mijn individuele tijd van bijna 3 minuten! Na deze wedstrijd zat dit weekend met wedstrijden er weer op. Ik ben nog ruim een week in Tsjechië gebleven om te trainen om mij op die manier voor te bereiden op het WK in Bogogno, Italië.

Zaterdag 11 juli

Zaterdag 11 juli hebben in Louny (Tsjechië) twee wedstrijden plaats gevonden, 's morgens een tijdrit en aan het einde van de middag een criterium.
Gezien mijn positie in het klassement van de EHC zou ik als een na laatste dame van start gaan. 30 Seconde na mij zou de regerend wereldkampioene (Andrea Eskau) mogen vertrekken. Het zou een flinke opgave worden om niet door haar ingehaald te worden.

Lees meer...

Meer artikelen...